Sintrum IT Software ontwikkeling

Applicatie ontwikkelaar

Bent u op zoek naar een applicatie ontwikkelaar? Of wilt u een app laten maken? Wij hebben diverse applicatie ontwikkelaars in dienst die uw opdracht tot een uitermate goed einde brengen. Een applicatie ontwikkelaar bouwt applicaties op basis van een technisch en een functioneel ontwerp.

Functioneel ontwerp

In het functionele ontwerp is beschreven wat de functies van alle knoppen en mogelijkheden zijn. Bijvoorbeeld wat er gebeurt wanneer iemand op een bepaalde button klikt. Ook staat er de lay out van de verschillende schermen in beschreven.

Technisch ontwerp

In het technische ontwerp is de technische kant van de applicatie beschreven. Dus bijvoorbeeld hoe de database eruit ziet, op welke platformen het gebouwd moet worden en de reactietijd. De applicatie ontwikkelaar is verantwoordelijk voor het succesvol uitvoeren van beide ontwerpen.

Technieken

De technieken waarover onze ontwikkelaars beschikken vind je onder detachering. De applicatie ontwikkelaars hebben ervaring met zowel Android als iOS apps. Wij garanderen u dat de applicatie ontwikkelaars van Sintrum over een goed communicatief vermogen beschikken. Neem vrijblijvend contact met ons op.


Contact

Copyright 2015