Sintrum IT Software Ontwikkelen

Full stack development

De betekenis van full stack development is het ontwikkelen van bijvoorbeeld een webapplicatie van A-Z. Een full stack developer zou expert moeten zijn in alle lagen van de stack, dus van het inrichten van de database tot het programmeren in de back end en de uitstraling aan de front end. Kortom, hij moet een applicatie van voor tot achter op kunnen zetten.

Full stack development in de praktijk

In de praktijk kun je niet verwachten dat een full stack developer expert is in elke laag van de stack, omdat technologieën in een hoog tempo veranderen en het bijna onmogelijk is om op al deze gebieden bij te blijven. De afbeelding hieronder is een voorbeeld van alle lagen van een stack.

full stack development

De full stack developers bij Sintrum hebben kennis van meerdere lagen van de stack en zijn gespecialiseerd in één of enkele technologieën hierbinnen. Het belangrijkste is dat zij van alle lagen kennis hebben en dus weten zij de juiste expertises aan elkaar te koppelen.

Software development

Naast full stack development kunt u bij Sintrum IT ook software op maat laten maken. Ook dit kunt u met ons bespreken, zodat we samen het beste eindproduct ontwikkelen. Wij hebben al succesvolle software projecten afgerond in diverse branches en onze ontwikkelaars beschikken over een breed scala aan technieken.

Software laten maken

Meer info of een opdracht bespreken?

Bij Sintrum kunt u terecht voor zowel full stack development opdrachten als voor het inhuren van full stack developers. Interesse? Laten we kennis maken. Laat ons weten hoe wij u kunnen bereiken en wij nemen contact met u op.

Contact

Copyright 2015