Sintrum IT Software Ontwikkelen

Maatwerk software

Zit u met een probleem of heeft u een concept bedacht waar geen standaard software voor beschikbaar is? Dan biedt de maatwerk software van Sintrum u de oplossing waar u naar op zoek bent. U legt bij ons uw probleem of concept voor en in overleg zorgen wij voor de maatwerk software die u zoekt. Daarnaast geven wij hier passend advies bij.

Ons team van software specialisten heeft ruime ervaring met het maken van software op maat. Zij beschikken over meerdere expertises binnen uiteenlopende branches. Van C++ en Full Stack tot en met .NET en van industriële robots en koppelingen tot en met asset management software. De maatwerk software zal dus altijd aansluiten bij uw concept.

Maatwerk software speciaal voor u

Bij uw maatwerk software opdracht stellen wij een team samen op basis van de specialismen en kwaliteiten van de ontwikkelaars. Zo zorgen wij ervoor dat het team dat uw maatwerk software maakt precies past bij de opdracht.

Ook wanneer u niet tevreden bent over een lopend project bij uw huidige IT leverancier kunt u bij ons terecht. Wij leveren software op maat voor zowel lopende als nieuwbouw projecten.

One Stop bij Sintrum maatwerk software

Sintrum IT kenmerkt zich door het ‘One Stop’ principe. Dit houdt in dat u bij Sintrum voor al uw gewenste software terecht kunt. Dat wil zeggen van PLC techniek tot en met de software in de cloud.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor u? Neem dan vandaag nog contact op.

Neem contact op

Copyright 2015