Sintrum IT software laten maken

POS (kassa) inclusief toegangscontrole, reserveringen etc.

Deze opdrachtgever is zelf actief in de horeca, zorg, musea etc. en heeft gerenommeerde bedrijven in Nederland, België en Duitsland als klant. De kracht van onze opdrachtgever is dat ze naast hun standaard POS software ook maatwerk oplossingen bieden aan hun klanten.

De werkzaamheden van Sintrum IT

Sintrum is verantwoordelijk voor het onderhoud, doorontwikkeling en maatwerkprojecten van deze opdrachtgever. Wanneer de opdrachtgever maatwerkprojecten verkoopt, maken zij samen met de eindklant een functioneel ontwerp. Deze krijgt Sintrum aangeleverd en wij maken daarop een technisch ontwerp wat na akkoord uitgevoerd wordt.

Deze projecten voert Sintrum fixed price uit. Onze opdrachtgever loopt op deze manier bij maatwerktrajecten geen enkel risico. Hij weet de inkoopprijs voor de software en kan daar eenvoudig zijn verkoopprijs op baseren.

De oplossing

De oplossing van onze opdrachtgever betreft voor de POS een Windows applicatie en voor de backoffice een webapplicatie. Vooral aan de POS zijde hebben we te maken met veel apparatuur die vanaf de kassa aangestuurd moet worden. Denk hierbij aan pinautomaten, bonprinters, geldtelmachines en toegangspoorten.

Projectvorm

De opdrachtgever heeft alle software ontwikkeling uitbesteed aan Sintrum. Van het product uitbreiden en onderhouden tot het uitvoeren van maatwerktrajecten. Dit wordt binnen Sintrum uitgevoerd door een team dat bestaat uit een projectmanager, supportmedewerker en diverse developers.

Gebruikte technieken:

  • C#
  • SQL server

  • Neem contact op

    Copyright 2015