Software laten maken

Software developer

Wanneer u op zoek bent naar een software developer voor een tijdelijke opdracht of voor tijdelijke versterking van uw team dan zit u bij Sintrum IT goed. Wij hebben meerdere software ontwikkelaars beschikbaar gespecialiseerd in diverse ontwikkeltechnieken. Daarnaast hebben onze software ontwikkelaars ervaring in diverse branches. Ze zijn communicatief vaardig en u kunt zelf bijsturen wanneer u wilt.

Software developer bij Sintrum IT worden

Ook wanneer u zelf op zoek bent naar een baan als software developer biedt Sintrum IT u kansen. Wij zijn doorlopend op zoek naar software developers, zowel junior als medior en senior developers. Is software development alles voor u? Neem dan vandaag nog contact op.

Bekijk carrièrekansen

Software developer voor maatwerk

Onze software developers zijn specialisten in het maken van maatwerk software. De eigen projecten binnen Sintrum IT waar zij aan gewerkt hebben, zijn voornamelijk maatwerk software opdrachten. U vraagt dus niks nieuws van de software developer.

Bekijk software op maat

Vrijblijvend kennismaken?

Wij komen graag met u in contact om te luisteren naar wat voor software developer u op zoek bent. Dit kan telefonisch, maar u bent ook van harte welkom op onze vestiging in Staphorst of in Amsterdam. U hoeft alleen even het contactformulier in te vullen.

Neem contact op

Copyright 2015