software development

Software development

U bent op zoek naar een betrouwbare partner voor software development? U kunt bij Sintrum terecht als u uw bestaande software wilt laten verbeteren en nieuwe software wilt laten ontwikkelen.

  • Maatwerk software development
  • Complexe, uitdagende projecten
  • U weet het doel, wij ontwikkelen de middelen

Al meer dan 10 jaar helpen wij ondernemers, bedrijven en partners bij het ontwikkelen van maatwerk software oplossingen. Wilt u meer informatie over onze diensten en projecten? Neem dan vrijblijvend contact op met onze consultants.

Software development

Software development expertises

Bij software development kan gedacht worden aan software voor het aansturen van industriële robots, het ontwikkelen van GPS tracking of bijvoorbeeld het maken van een barcodescanner. Sintrum bedient een breed scala aan klanten afkomstig uit de meest uiteenlopende branches.

Zo ontwikkelen wij onder andere software voor retail giganten, zorg & welzijn bedrijven, metaalondernemingen en grote spelers in de agrarische sector.

 

 

Meer informatie over software development

Heb jij ideeën voor software ontwikkeling of zoek jij als bureau een partner voor het laten bouwen van maatwerk software? Neem dan vrijblijvend contact op met onze specialisten in Staphorst of Amsterdam.

Neem contact op

Copyright 2015