Sintrum IT Full stack development

Software ontwikkeling

Bent u op zoek naar een betrouwbaar bedrijf voor software ontwikkeling? Wij hebben jarenlange ervaring in diverse branches en met diverse technieken.

Software ontwikkeling op maat

Alle software wordt door ons op maat gemaakt. Hierbij werken wij nauw samen met de klant. Want software ontwikkeling doen we samen en niet alleen. U wordt nauw betrokken bij het ontwikkelproces zodat u kunt bijsturen wanneer u wilt.

De juiste software ontwikkeling technieken

Onze software specialisten hebben kennis en ervaring met zeer diverse technieken. Doordat wij over een groot aantal ontwikkelaars beschikken die ervaring hebben met gevarieerde technieken, is er voor iedere opdracht wel een geschikt team aanwezig of samen te stellen. De software ontwikkeling technieken die wij in huis hebben zijn, zoals gezegd, zeer divers. Zo hebben wij hebben kennis in huis van PLC techniek tot en met software in de cloud en van C++, C# en .NET tot en met Full Stack. Neem vandaag nog contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Software ontwikkelaar inhuren?

Bij Sintrum kunt u ook software ontwikkelaars inhuren. Dit kan voor vrijwel iedere soort opdracht. Wij hebben diverse ontwikkelaars beschikbaar. Van jonge, getalenteerde ontwikkelaars tot en met ervaren software architecten.

Vrijblijvend contact of een bak koffie?

Daar staan wij voor open. U kunt vrijblijvend informatie bij ons aanvragen door het contactformulier in te vullen.

Neem contact op

Copyright 2015