Sintrum IT Software ontwikkeling

Software op maat

Wanneer bestaande software niet voldoet of wanneer u een nieuw concept heeft bedacht biedt software op maat de oplossing. Wij maken schaalbare, gebruiksvriendelijke en efficiënte software die onderscheidend vermogen en kostenbesparing bieden.
Software op maat

Met een team van meer dan 45 eigen mensen kunnen wij altijd een geschikt team samenstellen voor uw opdracht, groot of klein. Samen met u maken wij de beste software oplossing.

Software op maat ervaring

Wij hebben al aan vele software op maat projecten gewerkt in verschillende branches. Denk hierbij aan boekhoudsystemen, ticketsystemen, planningsystemen en kassa software, maar ook software voor melkrobots, robot armen, Internet of Things en nog veel meer. Enkele van onze software op maat oplossingen zijn uitgelicht op onze projecten pagina.

Bekijk projecten

Software op maat, het proces

Het hele proces realiseren wij samen met u, de opdrachtgever. Naar alle waarschijnlijkheid heeft u een helder beeld bij wat de software op maat zou moeten. Samen bespreken we dit en de mogelijkheden om dit te realiseren. Vervolgens worden de ideeën omgezet in een ontwerp en dan komt de realisatiefase. Tijdens de realisatie fase blijft u ook nauw betrokken zodat u kunt bijsturen wanneer u dat wenst. Na deze fase zorgen wij natuurlijk voor ondersteuning en doorontwikkeling naar wens.

Of alleen een software ontwikkelaar nodig?

Naast de software op maat stellen wij ook onze ontwikkelaars voor u beschikbaar. Samen met u bespreken wij uw benodigde capaciteit en de gewenste ontwikkelaar. Ook is het mogelijk om zelf met een ontwikkelaar te sparren en uw ideeën te bespreken. U kunt de software ontwikkelaars inhuren ter aanvulling van uw eigen ontwikkelteam of bijvoorbeeld voor een tijdelijk project.

Ontwikkelaar inhuren

Software op maat bespreken?

Wij staan altijd open voor het bespreken van uw ideeën en wensen. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of via de telefoon.

Software bespreken

Copyright 2015